BlogCatalog

Ads 468x60px

Ajutati un copil cu ADHD!


El este Adrian ,baietelul cu ADHD care are nevoie de ajutor pentru a merge la scoala. In prezent el invata la scoala speciala in clasa I, dar din nefericire scoala nu mai are kinetoterapeut, ceea ce face ca recuperarea lui sa fie anevoioasa deoarece kinetoterapia l-ar ajuta sa invete sa-si coordoneze miscarea cu gandirea, sa poata fi atent la activitatile pe care le are de facut, la scriere, la desenat si multe altele. In afara scolii kinetoterapia se plateste, iar posibilitatile parintilor sunt limitate asa ca orice ajutor din partea voastra ,a cititorilor mei poate fi util. Baiatul mai are nevoie de o tomografie craniana care este destul de costisitoare, si de analize pentru intoleranta alimentara care sunt si mai scumpe.Daca puteti donati cat de putin.Orice suma conteaza pentru acest copil.
Pentru reintegrarea sociala si scolara normala mai are nevoie de material didactic pentru a le fi mai usor parintilor in terapia de recuperare; caiete ajutatoare, manuale speciale, culori, jocuri logice simple ca puzzle-uri, jocuri de construit, carti cu imagini asociative orice poate fi folositor.
Va multumesc pentru ca imi cititi site-ul dar si pentru orice mic ajutor dat acestui copil.
Pentru donatii in material didactic, completati formularul de mai jos, veti primi mai multe informatii si orice aveti nevoie pentru a va convinge sa-l ajutati.Sau vizitati aceasta pagina pentru a afla mai multe despre ADHD si cum se confrunta familiile cu boala aceasta.
Donati aici:
 Lasati un comentariu pentru alte detalii.
 Va multumesc si va doresc tuturor o primavara plina de bucurii si copii sanatosi.


 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

Anuntul tau aici

Ajutati un copil cu ADHD!

Ajutati un copil cu ADHD sa mearga la scoala.Putin,inseamna mult pentru el!


 
Blogger Templates