BlogCatalog

Ads 468x60px

miercuri, 30 iunie 2010

Par frumos in tendintele verii

Care sunt culorile in tendinta in anul 2010 in materie de hairstyling? Blonda, bruneta sau roscata? Suvite fine sau groase ori culori integrale? Afla care sunt cele mai hot tendinte pentru colorarea parului in sezonul cald din 2010! 
peri1300                                                                                          Parul in culoarea cuprului
Rosul in 2010 este aprins, indraznet. Suvitele nu-si au locul, caci pentru a obtine acest rosu ai nevoie de o vopsire integrala.
Culoarea iti vine bine daca parul tau natural este blond / saten deschis si ai pielea alba.
     peri2                                                                                                   Ciocolata
Ciocolatiul este culoarea ideala pentru acelea dintre voi care-si doresc un look natural. Aceasta este o nuanta calduroasa si usor de purtat. Se poarta tot in forma uni, fara suvinte.
Culoarea iti vine bine daca parul tau natural este blond / castaniu / negru si ai pielea alba sau mai bronzata. Pe scurt: ciocolatiul se potriveste oricui!
peri3                                                                                                           Blondul californian
Ah, blondul venetian... la moda in orice sezon! In 2010, el se poarta in doua nuante: fie nude ca cel din fotografie, fie mai inchis, la limita castaniului deschis. El se obtine prin suvite, fie ele fine sau mai groase.
Blondul californian iti vine bine daca parul tau natural este blond deschis / saten.
peri4                                                                                                                  Un blond aproape alb
Cea de-a doua versiune a blondului in 2010 se afla la limita cu albul. Pur si simplu uimitor! Blondul deschis se obtine, bineinteles, prin decolorare, asadar opteaza pentru el doar daca ai parul foarte sanatos.
Culoarea iti vine bine daca ai o personalitate extrovertita, caci un asemenea blond nu trece neobservat!
  peri5                                                                                                           Negru ca pana corbului
Negrul ca abanosul nu le este rezervat doar celor innebunite dupa look-ul gotic! Anul acesta, negrul se intinde pe parul scurt, pentru a-ti sublinia personalitatea rock`n`roll.
Aceste tendinte ti se potrivesc daca iti poti permite o tunsoare scurta si daca ai trasaturi fine ale fetei.
   peri6                                                                                                         Negrul glossy
In aceasta vara se poarta negrul profund si stralucitor: una fara alta nu se poate! Adio suvite, culoarea este integrala.
Negrul stralucitor iti vine bine daca parul tau natural are culoarea blond / saten deschis.
Technorati Tag: ,
                                                                            

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

Anuntul tau aici

Ajutati un copil cu ADHD!

Ajutati un copil cu ADHD sa mearga la scoala.Putin,inseamna mult pentru el!


 
Blogger Templates